WordPress Supportaftale

Vi passer rigtig godt på din hjemmeside og du får samtidigt din helt egen personlige IT afdeling så du ikke skal bruge tid på at tænke på alt det tekniske.

Få ro i maven med en WordPress supportaftale

Hvad gør du når der opstår tekniske problemer eller din hjemmeside pludselig går ned?

Ved du hvad du stiller op eller hvem du skal kontakte? Er der styr på backup, spam, hacking, hjemmesidens database….og ved du hvad du skal gøre? Det gør de fleste ikke.

En WordPress Supportaftale hos Upworth Solutions er din garanti for at din forretnings digitale platform altid er i topform og at du skal aldrig bekymre dig om nedbrud, backup, spam eller hacking af din hjemmeside – for det er der altid styr på.

Pakken er til dig der gerne vil slippe alt det tekniske bøvl ved at have en hjemmeside og have ro i maven, så du i stedet kan fokusere 100% på at drive din forretning og gøre det du er god til!

Har du ikke brug for support, men ønsker blot en serviceaftale, så tag et kig på wordpress serviceaftale.

Supportaftalerne indeholder:

1

Support og vedligeholdelse

Vi supportere, drifter, vedligeholder og laver løbende sikkerhedsmæssige opdateringer på din hjemmeside

 

2

Backup & overvågning

Vi laver dagligt backup af både hjemmeside og database og overvåger sidens driftsstatus og generelle tilstand døgnet rundt

 

3

Sikkerhed & antispam

Vi søger for at siden er bedst muligt sikret og teknisk altid er i topform, samtidigt blokkere vi uønskede forsøg på adgang og meget mere

 

Er du klar til at få ro i maven?

Udfyld dine kontakt oplysninger herunder, og kom i gang med en supportaftale.

  Månedlige wordpress supportaftaler

  Ligger dine spidskompetencer inden for helt andre brancher end web og it, kan det næsten virke angstfremkaldende at skulle arbejde med CMS, backup og sikkerhed på hjemmesiden. Ganske som vi andre har det, hvis vi skal reparere bilen, skifte en vandhane eller noget andet, som du måske er verdensmester i.

  Basis Support

  WordPress Basis Supportaftale

  Ro-i-maven pakke til hjemmesider:
  1. Daglig backup (hjemmeside + database)
  2. Spam- & hacker beskyttelse
  3. Daglig sikkerhedsscanning
  4. Overvågning (24/7/365)
  5. Opdatering af WordPress
  6. Opdatering af design skabelon
  7. Opdatering af plugins og moduler
  8. Personlig support (30 min)
  9. 5% rabat på yderligere support timer

  Pris 649 kr pr. md.

  Professionel Support

  WordPress Professionel Supportaftale

  Har får du alt i Basic pakken plus:
  1. Automatisk billedoptimering (webp)
  2. Overvågning af døde links
  3. Gratis fjernelse af malware og spam
  4. Personlig support (1 time)
  5. 10% rabat på yderligere support timer

  Pris 975 kr pr. md.

  Premium Support

  WordPress Premium Supportaftale

  Her får du alt fra Professionel plus:
  1. CDN (Content Delivery Network)
  2. Professionel Web caching
  3. Personlig support (2 timer)
  4. 15% rabat på yderligere support timer

  Pris 1625 kr pr. md.

  Jeg vil gerne have en support aftale – hvad kræver det?

  Du kan få en WordPress Supportaftale hvis du har en WordPress hjemmeside eller webshop

  Hvordan ser jeg om min side er bygget i WordPress?

  For at du kan få en support aftale på din hjemmeside eller webshop, kræver det at siden er bygget i WordPress. Da det er denne platform vi benytter og udvikler websites i for vores kunder – da vi mener det er den mest stabile og brugervenlige platform der findes på markedet i dag. (Det er også den største.)

  Den nemmeste måde at tjekke det på er ved at besøge denne hjemmeside: https://builtwith.com/

  1. Indtast dit eget domæne i det første felt på siden
  2. Tryk på knappen “Lookup”
  3. Rul ned til sektionen “Content Management System”
  4. Står der her “WordPress” så er din hjemmeside eller webshop bygget i WordPress

  Har du en gammel hjemmeside eller webshop løsning du gerne vil have flyttet til WordPress? Så kan vi tilbyder vi også dette, kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

   

  Er du stadig i tvivl?

  Så kontakt os gerne og så kan vi hurtigt fortælle dig hvilken platform din hjemmeside er bygget på.

  Uanset om vi har udviklet din hjemmeside eller om du har fået den udviklet et helt andet sted, så har du mulighed for at tegne en wordpress supportaftale hos os. For hjemmesider eller webshop-løsninger vi ikke selv har udviklet vil der være et opstarts gebyr på 1499,- som dækker en grundig gennemgang af din sides og dennes funktionalitet for at sikre at vi kan levere en tilfredsstillende service til dig.

  …og lad nu være med at vente til sidste øjeblik, eller til at det er for sent og uheldet er sket – det vil du med garanti fortryde.

  Hvis du har nogen spørgsmål så ringer du bare.

  Services inkl. i aftalen

  En WordPress supportaftale hos os indeholder en lang række forskellige services, som din hjemmeside eller webshop-løsning har kræver for at kunne fungere optimalt.

  Smart Backup

  Der oprettes dagligt en komplet backup af din hjemmeside, database, filer m.m., hvilket sikre dig at alt kan genskabes, hvis uheldet er ude.

  Uden automatisk backup risikerer du, hvis din hjemmeside hackes, får virus eller du selv kommer til at lave en fejl, at miste mange timers arbejde og i sidste ende penge og tid på at skulle genskabe det tabte indhold.

  Beskyttelse

  Du bliver automatisk beskyttet mod hacking og alt eventuel spam (kommentarer, henvendelser mv.) fjernes og blokeres for dig.

  Til trods for at der ikke kan stilles nogen skudsikre garantier, er du med sikkerhed langt bedre rustet mod eventuelle angreb når din hjemmeside sikkerhedsmæssigt et i topform.

  Sikkerhed

  God sikkerhed er en nødvendig i disse digitale tider.

  Har du ikke styr på din sikkerhed på din hjemmeside, så er det bare et spørgsmål om tid, før nogen finder og udnytter dette hul. Ofte så opsætter en hacker en viderestilling på din hjemmeside, typisk til en side der sælger viagra eller det der er værre.

  Overvågning

  Din hjemmeside overvåges døgnet rundt (24/7/365) og du får besked med det samme, hvis din side pludselig går ned, så du kan reagere hurtigt.

  Uden overvågning af din hjemmeside risikerer du potentielt at din hjemmeside er nede på det værst tænkelige tidspunkt, og at du mister potentieller kunder til din forretning.

  WP opdatering

  Fundamentet for din hjemmeside hedder WordPress.

  Det er motoren der ligger under hele din hjemmeside og denne er derfor super vigtig at holde opdateret, for at sikre at din hjemmeside fungerer optimalt og er sikkerhedsmæssigt i topform, så du undgår unødvendige nedbrud.

  Skabelon opdatering

  Din hjemmesides design skabelon indeholder vigtige elementer i sidens funktionalitet og design.

  For at sikre at hjemmesiden altid fungerer optimalt og at du har de nyeste funktioner til rådighed, er det vigtigt at skabelonen altid er opdateret – på den måde undgår du samtidigt unødige fejl.

  Plugin opdatering

  Plugins udvider din hjemmesides funktionalitet. Der findes i dag tusindvis af forskellige plugins til forskellige behov.

  Uanset hvilke plugin du bruger på din hjemmeside, er det vigtigt at disse altid er opdateret, så du undgår fejl og sikkerhedsbrud på din hjemmeside.

  Personlig support

  Med i denne pakke får du hver måned 30 min personlig support.

  Supporten kan du bruge til tilføjelser eller rettelser til hjemmesiden, eller generel teknisk hjælp til din forretning og it-løsninger, så du slipper for unødige frustrationer.

  Belønning

  Når du har en fast månedlig supportaftale, så belønner vi dig!

  Du får derfor en god fast rabat på vores normale timepris, når du køber vores tid til at hjælpe dig med din forretning – det synes vi er fair.

  Mød nogle af de websites, vi løbende supporterer

  Hos UpWorth Solutions er stort set alle vores kunderelationer langvarige. Vi værner om vores relationer og gør altid vores ypperste for at give en service og support ud over det sædvanlige – fordi sådan er vi!

  Cases

  PerB Cars | Premium Leasing

  Har tegnet en månedlig serviceaftale

  PerB Cars er hel kunde hos Upworth og har altså den fulde digitale løsning.

  Det betyder vi i tæt samarbejde med Per og hans team står for alle deres opgaver omkring deres website og online butiksvindue herunder, grafik og layout, SEO optimering, konverteringsoptimering, data analyse, strategi og løbende service og IT support.

  Case:

  Upworth SEO

  Hvorfor en supportaftale?

  En supportaftale minder lidt om en forsikring, den er rigtig rar at have hvis uheldet er ude.

  Min hjemmeside har ingen problemer – så hvorfor opdatere?

  Fordi som med alt andet, så er det forebyggelsen der sikre at din hjemmeside forbliver problemfri – og det er præcis hvad du får med en WordPress serviceaftale.

  Det er lidt det samme med service på din bil, du kan snildt klare dig uden og bare køre derud af – men lige pludselig, oftest når det er mindst belejligt, så bryder bilen sammen. En lille dum ting som sikkert var blevet opdaget og repareret ved regelmæssig service, er nu skyld i af du holder stille midt på den tyske autobahn på vej på ferie med fuld oppakning.

  Hjemmesidens består af mange forskellige komponenter, som både skal fungere hver for sig, men også sammen som en helhed. For at sikre dette er det vigtigt at hjemmesidens fundament (WordPress) og alle de ovenliggende systemer som udgør sidens funktionalitet og design altid er opdateret.

  Opdateringer tilføjer funktionalitet, styrker sikkerheden, løser problemer og gør din hjemmeside mere stabil.

  Jeg har jo ikke noget specielt på min side – hvem vil hacke mig?

  Det er der desværre mange derude der gerne vil af mange forskellige årsager.

  Har du en hjemmeside uden shop, har det eks. værdi for hackere at skaffe sig adgang til din side med det formål, at oprette skjulte sider med indhold som linker til deres andre hacker sider. På den måde bliver din fine og uskyldige hjemmeside medvirkende til at verificere disse hacker sider overfor Google og hackerne kan på den måde nå endnu flere potentielle ofre.

  Har du en webshop, kan du også sagtens blive udsat for ovenstående svindel, men hvad er langt mere sandsynligt er at hackere vil prøve at få adgang til din side med det formål at få fat i dine kunders personlige oplysninger, som de så vil forsøge at misbruge og i worst case hacke dine transaktioner og stjæle dine/dine kunders penge.

  Med en WordPress serviceaftale har du de bedste forudsætninger for at undgå hacking og andre ubehagelig overraskelser på din hjemmeside.

  Brug din tid rigtigt!

  Lad os stå for driften af din hjemmeside, så du med ro i maven kan fokusere 100% på din forretnings kerneområder.

   Estimer projekt

   ×

   Website

   Projekttype

   Først og fremmest vil vi gerne vide lidt om, hvilken type ydelse din henvende drejer sig om.

   Website

   Information

   Projekt budget og beskrivelse

   Fra

   Til

   Website

   Kontaktoplysninger

   Udfyld dine kontakt oplysninger herunder.