Sikker hjemmeside med SSL certifikat

Hjemmesider med et SSL certifikat er mere sikre og det er derved også langt sværere for ubudne gæster at hacke siden.

Er din hjemmeside sikker?

Google belønner dig IKKE, hvis din hjemmeside ikke sikker for dine besøgende

Har du bemærket at nogle hjemmesider har en lille grøn hængelås og ordet “Sikker” oppe i adressefeltet? Så har du måske også bemærket at starten på hjemmesidens adresse ikke er “http”, men derimod “https”.

Se billederne herunder og opdag forskellen på en side med- og uden SSL certifikat.

Hjemmesider med et SSL certifikat er mere sikre og det er derved også langt sværere for ubudne gæster at hacke siden.

Men hvor sandsynligt er det at lige netop din hjemmeside bliver hacket? Det kan vi kun gisne om, men tænk engang hvis det skete, hvad ville det så betyde for din forretning og i værste fald dine kunder? Alene derfor vil jeg anbefale, hvis ikke du allerede har det, snarrest får installeret et SSL-certifikat på din hjemmeside.

Udover at kunne blive udsat for hacking er der også en anden rigtig god grund:

Google prioriterer SSL sikre hjemmesider i søgeresultaterne

Google har længe varslet, at de vil prioritere sider med et SSL-certifikat, når de vælger hvem de viser frem i deres søgeresultater. Det kan du læse mere om her.

Lige straks begynder Google at gå endnu mere drastisk til værks på dette område. Hvilket kan betyde, for dig der ikke har SSL-certifikat på din hjemmeside, at du bliver smidt helt ud af søgeresultaterne, fordi din hjemmeside ikke er sikker.

Så hvis du gerne vil undgå det, så skal du se at få din side gjort sikker!

Flere medier og blade har også skrevet artikler om netop dette og du kan læse en artikel fra Computerworld her: Guide: Sådan gør du din hjemmeside med sikker med HTTPS

Hvor meget koster det at SSL-sikre en hjemmeside?

Prisen kan variere meget afhængigt af hvilken løsning du vælger, men i langt de flestes tilfælde, behøver det ikke at koste en formue.
De fleste hostingfirmaer (der hvor du har din hjemmeside) tilbyder i dag en eller anden form for SSL-certifikat, enten en gratis udgave eller en som kan tilkøbes. Herefter skal det så bare aktiveres på hjemmesiden, hvilket kræver en smule teknisk snilde, for at få det hele til at stå rigtigt og alle de gamle sider peget over mod de nye, sikre “https” sider.

Har du mod på det, kan du med en smule teknisk snilde gøre hele selv, men pas på når du roder inde i din hjemmesides “maskinrum”.

Hører du ikke kategorien af tekniske snilde mennesker, så kan du også bare hyre mig til at gøre det for dig 🙂

Det varierer fra hjemmeside til hjemmeside, og fra hostingfirma til hostingfirma, hvor meget arbejde der kræves for at få det hele sat op. Men har du nu f.eks en almindelig wordpress hjemmeside, som er hostet hos AZE Hosting, vil jeg kunne lægge et SSL-certifikat på din side på 1-2 timer (og vi tager 850 + moms i timen).

Har du ikke selv lyst til at kaste dig ud i det, så kontakt mig meget gerne. Så tar jeg et kig på din hjemmeside og kommer med et uforpligtende bud på, hvor lang tid jeg skal bruge på at gøre din side sikker. Du kan fange mig her [email protected] eller her 22959236

Vil du gerne selv? Så tag kontakt dit hostingfirma og spørg dem, hvad de kan tilbyde. Husk inden du gør noget, at tage en komplet backup af dit hjemmeside og database, så er du på den sikre side hvis noget går galt. Har du ikke allerede en backup løsning så prøv at tag et kig på vores hjemmeside serviceaftale.

De bedste hilsner
Ronni

  Estimer projekt

  ×

  Website

  Projekttype

  Først og fremmest vil vi gerne vide lidt om, hvilken type ydelse din henvende drejer sig om.

  Website

  Information

  Projekt budget og beskrivelse

  Fra

  Til

  Website

  Kontaktoplysninger

  Udfyld dine kontakt oplysninger herunder.