SEO – søgemaskineoptimering

Et målrettet og stringent SEO-arbejde handler ikke bare om at søgemaskineoptimere teksten på dine sider. Hos Upworth Solutions går vi de ekstra skridt der skal til at sikre dig de bedste forudsætninger for at blive fundet på nettet.

Det får du med en SEO-pakke fra Upworth Solutions

Rådgivning fra specialister samt en grundig 360 graders SEO analyse

Uden en grundig og veltilrettelagt søgemaskineoptimering helt ned i hjemmesidens tekniske lag, får du svært ved at slå dine konkurrenter på de søgeord, der betyder mest for din forretning. For netop den tekniske SEO er det, der danner grundlaget for alt andet SEO-arbejde på din hjemmeside.

Derfor vil du opdage, at vi går grundigt til værks, og skruer på både webserverens performance og teksten på siderne, samt alle de andre parametre, der kan justeres på, hvis du skal gøre dig håb om at komme helt til tops i søgeresultaterne.

Så som altid får du et resultat, der overstiger dine forventninger – både i antallet af nye besøgende og synligheden af dit firma på nettet.

» Kontakt Ronni til en snak på telefon +45 6917 7575

Søgemaskineoptimerings ABC

1

Lynhurtig hjemmeside

Hastigheden på din hjemmeside, er afgørende for din SEO score og i sidste ende placering i Google, en basal med nødvendig ingrediens

 

2

SEO-venlig hjemmeside

Bygger på en række konkrete grundregler, for on-page indhold, tekniske præstationer og de rette og nødvendige meta-data og struktur

 

3

Teknisk onsite SEO

Optimeret kode, korrekt navngivning og et professionel og optimeret web hotel giver det bedste udgangspunkt

 

Direktør og kreativ partner Ronni Fogh Andersson
Direktør og kreativ partner Ronni Fogh Andersson

Med en SEO pakke fra Upworth Solutions er du sikret

Ærlig og erfaren rådgivning – Ingen fusk eller betingelser skrevet med småt
Markante resultater – Tydelige resultater og løbende opfølgning og rådgivning
”Urealistisk” god service – Vores service er ikke en påtaget tjeneste, det er grundstenen i vores dna

Kontakt Ronni til en snak om hvad vi kan gøre for din virksomhed: +45 6917 7575

Teknisk onsite SEO

Gode SEO resultater handler om summen af alle dine optimeringer

Teknikken bag din hjemmeside danner grundlaget for alt det øvrige SEO-arbejde på hjemmesiden.

Derfor er det vigtigt, at webserveren kører optimalt, HTML-, PHP- og anden kode er optimeret og fejlfri, samt at alle øvrige tekniske parametre bliver gennemgået.

Hos UpWorth Solutions er vi både specialister i teknikken og på SEO. Derfor kan vi skabe det rigtige udgangspunkt fra starten, så SEO-arbejdet ikke ender med at spænde ben for teknikken – eller omvendt.

Linkbuilding

Google måler din hjemmeside på en række parametre, bla. anbefalinger og når vi snakker hjemmesider måles dette i antallet af referende links.

Uden links fra troværdige websites får din hjemmeside svært ved at komme til tops i søgeresultaterne.

For Google vurderer hver eneste bud på et relevant søgeresultat på, hvilke og hvor mange andre troværdige hjemmesider, der linker til hjemmesiden.

Med målrettet linkbuilding kan vi få udbredt kendskabet til din hjemmesides indhold, så du får skabt de tillidsskabende links fra andre troværdige sider, der er så vigtige for Googles vurdering af din side.

Hastighedsoptimering

En vigtig del af teknisk SEO og afgørende for din placering i Googles søgeresultat

Den har ikke alene værdi for dine placeringer i søgeresultaterne.

Den spiller også en vigtig rolle for de besøgendes oplevelse af hjemmesiden. For ingen har tålmodighed til en langsom hjemmeside.

Derfor skal din hjemmeside svare lynhurtigt – ikke bare på en computer, men også på tablet og især mobil. For langt de fleste førstegangsbesøgende kommer ind fra mobilen i dag.

SEO-tekster

SEO-tekster er optimeret både mod dine kunder og Googles søgemaskine algoritme

Den slags giver stor værdi i Googles algoritmer!

Google vurderer nemlig bla. din hjemmeside på, hvor længe folk bliver, når de klikker sig ind på siden fra søgeresultaterne. Her spiller dine tekster og indhold generelt en meget vigtig rolle.

Derfor skal SEO-tekster i dag være i høj kvalitet og med indhold, der er relevant for dine besøgende og i tråd med dig og din virksomheds identitet og vision.

Ellers forlader dine besøgende hurtigt din hjemmeside igen, Google trækker dig i point og du kommer aldrig til tops i søgeresultaterne.

Ærlige SEO pakker

Vi har sammensat 3 overskuelige pakker til forskellige behov

Alle vores SEO pakker indeholder grundlæggende de samme ting, og er “lige gode” – det der adskiller dem fra hinanden er mængden af tid vi hver måned har til rådighed til at optimere, analyse og arbejder med siden.

Elefanten

SEO Basis

Elefant pakken er stærk og stabil, men måske ikke det hurtigste dyr på savannen.
Pakken henvender sig til dig med et mindre budget, men som ønsker flere kunder i din forretning via bedre placeringer i Googles søgeresultat.
Du får resultater i et roligt og stabilt tempo.

Pris fra 4.500 kr pr. md.
(Aftalen løber i min. 6 mdr.)

Zebraen

SEO Professionel

Zebra pakken er karakteristisk, udholdende og hurtig, og har et af de hårdeste spark på savannen!
Pakken henvender sig til dig med et større budget, som ønsker hurtigere resultater i Google, markant flere kunder i din webbutik og ikke ønsker at nøjes.
Du får tydelige resultater i et galoperende og stabilt tempo.

Pris fra 7.500 kr pr. md.
(Aftalen løber i min. 6 mdr.)

Geparden

SEO Premium

Geparden er smidig og dødbringende, og er det hurtigste dyr på savannen!
Pakken henvender sig til dig med det store budget, der ønsker markante resultater hurtigst muligt. Du vil slå dine konkurrenter og kravle over deres placeringer og blive den øverste forretning i fødekæden inden for din branche.
Du får hurtige og tydelige resultater i et tempo der får dine konkurrenter til at frygte for deres liv.

Pris fra 11.500 kr pr. md.
(Aftalen løber i min. 6 mdr.)

Disse kunder har allerede fået bedre placeringer i søgeresultaterne

Hos UpWorth Solutions har vi mange glade kunder og mange spændende kundehistorier, hvor den hjemmeside vi har udviklet, har gjort en afgørende forskel for kundens salg og kendskabsgrad på nettet.

Cases

Zinkshoppen.dk

En online blikkenslager butik for private og håndværkere

En digital blikkenslager butik med fokus på både privat- og erhvervskunder og sælg af metalprofiler på specialmål til lagervare priser.

Vi har hjulpet Lars og Zinkshoppen med alt fra skabe den visuelle identitet, logo design, tekst forfatning, web design, woocommerce shopløsning, koncept udvikling og special udviklet bestillingsflow. Vi står ligeledes for SEO optimering af platformen, såvel som den løbende drift og support.

Case:

Andre relevante services

En hjemmeside er ikke indhold og design alene. Derfor tilbyder vi også en række andre website-tjenester, som giver både ekstra funktionalitet og sikre

Webshop

Med Woocommerce til WordPress eller Prestashop kan vi skabe en flot og brugervenlig webshop, du kan sælge dine produkter på.
Læs mere om vores webshop

SEO

Grundig søgemaskineoptemering helt ned på webserver-niveau er en nødvendighed for, at dit firma overhovedet kan findes på nettet.
Læs mere om vores SEO

Hosting

En toptunet webserver giver hurtige svartider til både besøgende og Google. Det giver større synlighed på nettet og flere glade besøgende.
Læs mere om vores hosting

SEO – meget mere, end du kan se

Søgemaskineoptimering handler om meget mere end bare onpage SEO. For både den tekniske SEO og de rigtige meta-data – og den rigtige formulering af dem – har stor betydning for din hjemmesides placering i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt, at du vælger et bureau, der har forstand på både teknikken og på at lægge en målrettet SEO-strategi, der virker.

Når Google skal vurdere, hvor højt oppe i søgeresultaterne din hjemmeside skal optræde, når der søges på de søgeord, som I gerne vil ranke for, ligger der over 200 forskellige parametre til grund for resultatet. Og skal du helt til tops i søgeresultaterne, skal hver enkelt side på hjemmesiden gerne slå maksimalt ud på samtlige parametre.

Det kan være svært – især fordi optimeringen af nogle parametre nemt kan spænde ben for andre, hvis du ikke har den nødvendige tekniske og SEO-mæssige indsigt.

Det har vi hos UpWorth Solutions, fordi vi har alle de nødvendige ressourcer in-house – både til at optimere teknikken og til at foretage den indholdsmæssige søgemaskineoptimering og linkbuilding

Teknikken danner grunden

Her spiller især de tekniske parametre en vigtig rolle. For teknikken danner grundlaget for Googles vurdering af samtlige sider på hjemmesiden. Så kører webserveren ikke optimalt, eller indeholder programmeringen af hjemmesidens grundlæggende HTML- eller anden kode nogle uheldige fejl, kan du SEO-optimere alt det på indholdet, du vil. Det vil ikke give dig de placeringer, du drømmer om.

Men netop fordi vi både har styr på den tekniske og indholdsmæssige SEO, sker den slags ikke, når det er os, der står for søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside.

Samtidig undgår du, at der opstår nogle af de typiske SEO- og performancefejl, der nemt kan opstå, hvis du bruger ét firma til at udvikle din hjemmeside og et andet til at SEO-optimere den.

Upworth SEO = Flere glade kunder!

Når du investerer i en søgemaskineoptimering sammen med os, flytter vi dig forbi dine konkurrenter og ind på top placeringerne i Google – der hvor kunderne venter.

  Estimer projekt

  ×
  Website

  Projekttype

  Først og fremmest vil vi gerne vide lidt om, hvilken type ydelse din henvende drejer sig om.

  Website

  Information

  Projekt budget og beskrivelse

  Fra
  Til
  Website

  Kontaktoplysninger

  Udfyld dine kontakt oplysninger herunder.