Den optimale hostingløsning

Vi passer rigtig godt på din hjemmeside og sørger for at du ikke skal bruge tid på at tænke på alt det tekniske.

Få ro i maven med WordPress hosting

Hvad gør du hvis din hjemmeside eller shop pludselig går ned?

Er der styr på backup, spam, hacking, hjemmesidens database….og ved du hvad du skal gøre? Det gør de fleste ikke.

En WordPress Serviceaftale hos Upworth Solutions er din garanti for at din forretnings digitale platform altid er i topform og at du skal aldrig bekymre dig om nedbrud, backup, spam eller hacking af din hjemmeside – for det er der altid styr på.

Pakken er til dig der gerne vil slippe alt det tekniske bøvl ved at have en hjemmeside og have ro i maven, så du i stedet kan fokusere 100% på at drive din forretning og gøre det du er god til!

Har du også brug for løbende hjælp og support eller din egen personlige it afdeling, så tag et kig på wordpress supportaftale.

Hostingaftalerne indeholder:

1

Drift & vedligeholdelse

Vi drifter, vedligeholder og laver løbende sikkerhedsmæssige opdateringer på din hjemmeside

 

2

Backup & overvågning

Vi laver dagligt backup af både hjemmeside og database og overvåger sidens driftsstatus og generelle tilstand døgnet rundt

 

3

Sikkerhed & antispam

Vi søger for at siden er bedst muligt sikret og teknisk altid er i topform, samtidigt blokkere vi uønskede forsøg på adgang og meget mere

 

Direktør og kreativ partner Ronni Fogh Andersson
Direktør og kreativ partner Ronni Fogh Andersson

Konstant overvågning og personlig support

Din hjemmeside overvåges døgnet rundt (24/7/365) og du får besked med det samme, hvis din side pludselig går ned, så du kan reagere hurtigt.

Uden overvågning af din hjemmeside risikerer du potentielt at din hjemmeside er nede på det værst tænkelige tidspunkt, og at du mister potentieller kunder til din forretning.

Kontakt Ronni til en snak om hvad vi kan servicere din virksomhed: +45 2295 9236

Månedlige hosting pakker

Ligger dine spidskompetencer inden for helt andre brancher end web og it, kan det næsten virke angstfremkaldende at skulle arbejde med CMS, backup og sikkerhed på hjemmesiden. Ganske som vi andre har det, hvis vi skal reparere bilen, skifte en vandhane eller noget andet, som du måske er verdensmester i.

Basis Hosting

WordPress Basis Serviceaftale

Ro-i-maven pakke til hjemmesider:
 1. Daglig backup (hjemmeside + database)
 2. Spam- & hacker beskyttelse
 3. Daglig sikkerhedsscanning
 4. Overvågning (24/7/365)
 5. Opdatering af WordPress
 6. Opdatering af design skabelon
 7. Opdatering af plugins og moduler
 8. Hurtig hjælp ved funktionsfejl
 9. Månedlig service rapport

Pris 299 kr pr. md.

E-commerce Hosting

WooCommerce Serviceaftale

Ro-i-maven pakke til webshop-løsninger:
 1. Daglig backup (webshop + database)
 2. Spam- & hacker beskyttelse
 3. Daglig sikkerhedsscanning
 4. Overvågning (24/7/365)
 5. Opdatering af WordPress & WooCommerce
 6. Opdatering af design skabelon
 7. Opdatering af plugins og moduler
 8. Hurtig hjælp ved funktionsfejl
 9. Månedlig service rapport

Priser fra 399 kr pr. md.

Premium Hosting

WordPress Basis Supportaftale

Ro-i-maven pakke til hjemmesider:
 1. Daglig backup (hjemmeside + database)
 2. Spam- & hacker beskyttelse
 3. Daglig sikkerhedsscanning
 4. Overvågning (24/7/365)
 5. Opdatering af WordPress
 6. Opdatering af design skabelon
 7. Opdatering af plugins og moduler
 8. Personlig support (30 min)
 9. 5% rabat på yderligere support timer

Pris 599 kr pr. md.

Jeg vil gerne have en hosting aftale – hvad kræver det?

Du kan få en WordPress hostingaftale hvis du har en WordPress hjemmeside

Hvordan ser jeg om min side er bygget i WordPress?

For at du kan få en service aftale på din hjemmeside eller webshop, kræver det at siden er bygget i WordPress. Da det er denne platform vi benytter og udvikler websites i for vores kunder – da vi mener det er den mest stabile og brugervenlige platform der findes på markedet i dag. (Det er også den største.)

Den nemmeste måde at tjekke det på er ved at besøge denne hjemmeside: https://builtwith.com/

1. Indtast dit eget domæne i det første felt på siden
2. Tryk på knappen “Lookup”
3. Rul ned til sektionen “Content Management System”
4. Står der her “WordPress” så er din hjemmeside bygget i WordPress

Har du en gammel hjemmeside du gerne vil have flyttet til WordPress? Så kan vi tilbyder vi også dette, kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

 

Er du stadig i tvivl?

Så kontakt os gerne og så kan vi hurtigt fortælle dig hvilken platform din hjemmeside er bygget på.

Uanset om vi har udviklet din hjemmeside eller om du har fået den udviklet et helt andet sted, så har du mulighed for at tegne en wordpress serviceaftale hos os. For hjemmesider sider vi ikke selv har udviklet vil der være et opstarts gebyr på 1499,- som dækker en grundig gennemgang af din hjemmeside og dennes funktionalitet for at sikre at vi kan levere en tilfredsstillende service til dig.

…og lad nu være med at vente til sidste øjeblik, eller til at det er for sent og uheldet er sket – det vil du med garanti fortryde.

Hvis du har nogen spørgsmål så ringer du bare.

Services inkl. i hostingaftalen

En WordPress serviceaftale hos os indeholder en lang række forskellige services, som din hjemmeside har behøver for at kunne fungere optimalt.

Smart Backup

Der oprettes dagligt en komplet backup af din hjemmeside, database, filer m.m., hvilket sikre dig at alt kan genskabes, hvis uheldet er ude.

Uden automatisk backup risikerer du, hvis din hjemmeside hackes, får virus eller du selv kommer til at lave en fejl, at miste mange timers arbejde og i sidste ende penge og tid på at skulle genskabe det tabte indhold.

Beskyttelse

Du bliver automatisk beskyttet mod hacking og alt eventuel spam (kommentarer, henvendelser mv.) fjernes og blokeres for dig.

Til trods for at der ikke kan stilles nogen skudsikre garantier, er du med sikkerhed langt bedre rustet mod eventuelle angreb når din hjemmeside sikkerhedsmæssigt et i topform.

Sikkerhed

God sikkerhed er en nødvendig i disse digitale tider.

Har du ikke styr på din sikkerhed på din hjemmeside, så er det bare et spørgsmål om tid, før nogen finder og udnytter dette hul. Ofte så opsætter en hacker en viderestilling på din hjemmeside, typisk til en side der sælger viagra eller det der er værre.

Overvågning

Din hjemmeside overvåges døgnet rundt (24/7/365) og du får besked med det samme, hvis din side pludselig går ned, så du kan reagere hurtigt.

Uden overvågning af din hjemmeside risikerer du potentielt at din hjemmeside er nede på det værst tænkelige tidspunkt, og at du mister potentieller kunder til din forretning.

WP opdatering

Fundamentet for din hjemmeside hedder WordPress.

Det er motoren der ligger under hele din hjemmeside og denne er derfor super vigtig at holde opdateret, for at sikre at din hjemmeside fungerer optimalt og er sikkerhedsmæssigt i topform, så du undgår unødvendige nedbrud.

Skabelon opdatering

Din hjemmesides design skabelon indeholder vigtige elementer i sidens funktionalitet og design.

For at sikre at hjemmesiden altid fungerer optimalt og at du har de nyeste funktioner til rådighed, er det vigtigt at skabelonen altid er opdateret – på den måde undgår du samtidigt unødige fejl.

Plugin opdatering

Plugins udvider din hjemmesides funktionalitet. Der findes i dag tusindvis af forskellige plugins til forskellige behov.

Uanset hvilke plugin du bruger på din hjemmeside, er det vigtigt at disse altid er opdateret, så du undgår fejl og sikkerhedsbrud på din hjemmeside.

Hurtig hjælp ved fejl

Når vi løbende servicerer og vedligeholder din hjemmeside, kender vi dem som vores egen bukselomme.

Det betyder for dig, at vi lynhurtigt kan hjælpe dig med rettelser eller tilføjelser til din hjemmeside eller løse en evt. problemstilling. Det betyder penge sparet for dig.

Service rapport

Hver måned modtager du en service rapport på mail, over det vi har lavet ved hjemmesiden den forgangne måned.

Du får ligeledes et nemt og enkelt overblik over antallet af besøgende på hjemmesiden så du kan følge med i hvad der rør sig på siden og kan være proaktiv.

Mød nogle af de websites, vi hoster for vores kunder

Hos UpWorth Solutions er stort set alle vores kunderelationer langvarige. Vi værner om vores relationer og gør altid vores ypperste for at give en service og support ud over det sædvanlige – fordi sådan er vi!

Cases

PerB Cars | Premium Leasing

Månedlig service- & supportaftale

PerB Cars er hel kunde hos Upworth og har altså den fulde digitale løsning.

Det betyder vi i tæt samarbejde med Per og hans team står for alle deres opgaver omkring deres website og online butiksvindue herunder, grafik og layout, SEO optimering, konverteringsoptimering, data analyse, strategi og løbende service og IT support.

Case:

Upworth SEO

Hvorfor en Upworth Hostingaftale?

En hostingeaftale minder lidt om en forsikring, den er rigtig rar at have hvis uheldet er ude.

Min hjemmeside har ingen problemer – så hvorfor opdatere?

Fordi som med alt andet, så er det forebyggelsen der sikre at din hjemmeside forbliver problemfri – og det er præcis hvad du får med en WordPress serviceaftale.

Det er lidt det samme med service på din bil, du kan snildt klare dig uden og bare køre derud af – men lige pludselig, oftest når det er mindst belejligt, så bryder bilen sammen. En lille dum ting som sikkert var blevet opdaget og repareret ved regelmæssig service, er nu skyld i af du holder stille midt på den tyske autobahn på vej på ferie med fuld oppakning.

Hjemmesidens består af mange forskellige komponenter, som både skal fungere hver for sig, men også sammen som en helhed. For at sikre dette er det vigtigt at hjemmesidens fundament (WordPress) og alle de ovenliggende systemer som udgør sidens funktionalitet og design altid er opdateret.

Opdateringer tilføjer funktionalitet, styrker sikkerheden, løser problemer og gør din hjemmeside mere stabil.

Jeg har jo ikke noget specielt på min side – hvem vil hacke mig?

Det er der desværre mange derude der gerne vil af mange forskellige årsager.

Har du en hjemmeside uden shop, har det eks. værdi for hackere at skaffe sig adgang til din side med det formål, at oprette skjulte sider med indhold som linker til deres andre hacker sider. På den måde bliver din fine og uskyldige hjemmeside medvirkende til at verificere disse hacker sider overfor Google og hackerne kan på den måde nå endnu flere potentielle ofre.

Har du en webshop, kan du også sagtens blive udsat for ovenstående svindel, men hvad er langt mere sandsynligt er at hackere vil prøve at få adgang til din side med det formål at få fat i dine kunders personlige oplysninger, som de så vil forsøge at misbruge og i worst case hacke dine transaktioner og stjæle dine/dine kunders penge.

Med en WordPress serviceaftale har du de bedste forudsætninger for at undgå hacking og andre ubehagelig overraskelser på din hjemmeside.

Brug din tid rigtigt!

Lad os stå for driften af din hjemmeside, så du med ro i maven kan fokusere 100% på din forretnings kerneområder.

  Estimer projekt

  ×

  Website

  Projekttype

  Først og fremmest vil vi gerne vide lidt om, hvilken type ydelse din henvende drejer sig om.

  Website

  Information

  Projekt budget og beskrivelse

  Fra

  Til

  Website

  Kontaktoplysninger

  Udfyld dine kontakt oplysninger herunder.